EETCAFE PARGA

EETCAFE PARGA Eetcafe Praga

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eetcafe Parga. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2022 om 22:01 Normaal tevreden maar deze keer echt niet in orde. Vis verbrand, manestra opgewarmd (niet vers), calamari hard. Jammer!
31 mei 2022 om 20:42 Bijna 2u gewacht op het eten! Daarnaast was de gyros en de gavros veel te hard gebakken, geen idee wat er is mis gelopen. Souvlakis waren wel lekker en goed gebakken
2 mei 2022 om 8:33 Heel lekker en ze waren op de minuut op tijd met leveren topper
19 apr 2022 om 21:08 Eerste keer dat we bestellen en helaas ook de laatste. Ongelofelijk lange levertijd voor door de week en dan nog te laat. Eten koud/lauw en smaakloos en de helft van de bestelde producten is er niet bij. Souvlakis, feta.. een nee.
11 apr 2022 om 8:54 Ik vond het veel geld voor wat wij kregen. Bij een normale schotel hoort automatisch salade bij, maar hier dien je alles apart te bestellen. Spijitg.
9 apr 2022 om 7:27 Er is steeds veel vlees bij de schotels, enkel weinig Gyros.
3 apr 2022 om 22:39 Elke keer goed!
1 apr 2022 om 22:01 1u en 45 min wachttijd is niet leuk als je gasten hebt. De honger was al voorbij.
26 mrt 2022 om 20:59 Heel erg lekker en zeker genoeg, we moeten morgenmiddag niet koken :-) Er stond helaas wel niet bij wat (en hoeveel) de mix Parga schotel inhield. We kijken al uit naar onze volgende bestelling.
25 mrt 2022 om 20:31 Gavros schotel en Calamares schotel waren meer dan voldoende. De kippengyros schotel was meer aardappelen dan gyros, dat was jammer. Maar heerlijk gegeten.
5 mrt 2022 om 0:22 Brood niet geleverd en toch betaald
27 feb 2022 om 19:42 Eten was heel lekker ze waren een paar dingen vergeten maar, na een telefoontje hebben ze het meteen gebracht. Super vriendelijke service!